3 ÉV UTÁN ITT AZ ÚJ, SZENZÁCIÓS PRINCESS-LEMEZ,
A "MEDITERRÁN"!

A Princess együttes 2001-ben indult hódító útjára. Azóta több mint 150 ezer eladott lemezzel, több kontinenst átölelő koncertturnéval a hátuk mögött elmondhatjuk, hogy hazánk legsikeresebb crossover formációjává nőtték ki magukat. Rajongóik nemcsak Magyarországon, de Németországban is türelmetlenül várták az új lemez megjelenését. A "Mediterrán" című új album - mint ahogy azt a címe is jelzi - az összes jól ismert és közkedvelt mediterrán slágert tartalmazza, többek között a "La Donna é Mobile", "Azzurro", "O Sole Mio", "Quando quando", a "Brasil", a "Besame Mucho", a "Viva Espana" és még sok sok jól ismert klasszikus átiratát a már jól ismert Princess-stílusban!

A lemez páratlan sikerrel debütált a MAHASZ eladási listán! A megjelenés hetében a 3. helyen nyitott, és ez még csak a kezdet! Az album ugyanis azonos címmel december 2-án Németországban is megjelenik, beharangozva a téli turnét. Érdekesség, hogy a "hercegnők" nem használhatják a Princess együttes nevet némethonban, mert ott ez a név már le van védve, így német nyelvterületen "Princesses of Violin"-ként ismerik őket.


A 2. PERSIAN GOLDEN LIONESS AWARDS
DÍJAZOTTJA A PRINCESS!

Az aktuális sikerek mellett hamarosan egy egyedülálló elismerésben is részesül a hölgytrió! Egy nagyon gazdag arab mecénás Prof. S. Mustafa Dorbayani (MD) 1990-ben alapítványt hozott létre a művészetek pártolására. Idén második alkalommal, ünnepélyes keretek között rendezik meg az alapítvány díjátadó gáláját, melyen több ország művészei lesznek díjazottak. A Princess idén a klasszikus instrumentális zenei kategóriában győzedelmeskedett!

Október 27-én, pénteken a nagyszabású estnek Budapest lesz a házigazdája. A díjazott művészeket limuzinok viszik majd a Grand Royal szállodába, az exkluzív parti helyszínére, ahonnan több európai tévéstáb és újságíró is tudósít majd az eseményről (többek között a BBC hírcsatorna)!

Kapcsolódó hivatkozások:
· Az esemény weboldala
· A díj képe
· Az idei díjazottak


BELEHALLGATÁS: PRINCESS - MEDITERRÁN

1. Figaro házassága: Nyitány
2. Viva Espana
3. Olasz mix (Azzurro, Quando Quando Quando, Volare)
4. Spanyol cigánytánc
5. Brasil
6. Intro: Por Una Cabeza
7. Por Una Cabeza (Az Egy asszony illata c. filmből)
8. Tell Vilmos: Nyitány
9. Traviata : Brindisi duett
10. Besame Mucho
11. Sevilla-i borbély: Nyitány
12. Rigoletto: La Donna e Mobile (Az asszony ingatag)
13. Olasz mix (Sorrento-i emlék, O Sole Mio, Funiculi F.)
14. Bonus track: Kardtánc
15. Bonus track: Bahrein

A lemez tévéreklámja megtekinthető ITT!


LETÖLTÉS: PRINCESS-SAJTÓFOTÓK

Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!© 2006 SONY BMG Music Hungary | Princess website | Leiratkozás a hírlevélről
További információ: nikolett.keresztes@sonybmg.com | 06 1 316 0 316

powered by lightmedia | info@lightmedia.hu | www.lightmedia.hu