JUSTIN TIMBERLAKE MINDENT VISZ!
Az első héten 684 ezer eladott példány!
A lemez 1. Amerikában és Európában! A "SexyBack"
a 4. legjátszottabb dal Európában!

 

Kislemezlista - SexyBack
Billboard USA Hot 100 #1
Billboard European Hot 100 Single #1
Németország, Írország #1
Ausztrália, UK #2
Svájc #3
Ausztria #6
Kanada, Hollandia #7

Rádiós listák - SexyBack
Kanada #3
Európa, Írország #4
UK #8

Album
Billboard Európa #1
Billboard Top 200 USA #1
UK, Kanada, Írország, Ausztrália #1
Svájc #2
Németország #3
Ausztria, Hollandia, Franciaország, Dánia, Norvégia #5

 

HALLGASD MEG AZ ÚJ LEMEZT
NÉZD MEG A KLIPET!

 
A formabontó dal, a botrányos és hazánkban tartalma miatt a VIVA által csak éjszaka játszott videoklip és az album abszolút tudatos, izgalmas kampánya mind hozzájárultak ahhoz, hogy Justin az ősz elejére újra a figyelem középpontjába kerüljön.  
A "SexyBack" kislemezt egy hét alatt 2,3 millió rajongó vehetett a kezébe világ-
szerte. A készítők célja, hogy az év végéig elérjék az 5 milliós eladási példányszámot.
 

A "Sexyback" megírásán és produceri feladatain Justin Timberlake, Timbaland (Jay-Z, Aaliyah, Missy Elliott) és Nate Hills (Nelly Furtado) osztoznak. Az album egyik társszerzője maga az énekes volt, producerei pedig Justin, JAWBreakers, Timbaland és Rick Rubin (Red Hot Chili Peppers).

"Timbaland és én remekül tudunk együtt dolgozni, ez már az első album - különösen a 'Cry Me A River' című dal - készítésénél világossá vált számomra. Mi ketten ugyanolyan srácok vagyunk: Délről származunk, és egyformán gondolkodunk a zenéről. Mindig valami újat akarunk létrehozni, enélkül az elhivatottság nélkül nincs is értelme alkotni. A lemez készítésénél sikerült egy igazán kreatív atmoszférát teremtenünk" - árulja el az *NSYNC egykori énekese.

A vadonatúj lemez meglehetősen sokáig váratott magára: "Kivettem egy kis szabadságot, mert úgy éreztem, a kreativitásom kiégett" - mondja Justin. "Az eltelt hónapok alatt olyasmiket csináltam, amikre eddig nem volt időm: filmeztem, snowboardoztam és golfoztam. Jót tett a kihagyás, hiszen most újra értékelni tudom az alkotás művészetét, és már ki voltam éhezve egy új albumra. Az eredmény pedig egy egyedi, kissé futurisztikus hangzású anyag lett."

Justin azt reméli, hogy ez az új hangzás ugyanúgy magával ragadja majd a hallgatókat, mint első szólólemeze. Ez nagy kihívás, hiszen - a debütáló album meghallgatása után - az emberek elvárásai is nagyobbak lettek vele szemben. Az alkotó csapat mindenképpen szókimondó dalokat szeretett volna írni, és remélik, hogy sokan kíváncsiak lesznek majd erre.

Az új anyag megjelenése kapcsán a többszörös platinalemez-tulajdonos és Grammy-győztes Justin Timberlake már nyáron nemzetközi promóciós turnéra indult Európába és Japánba. Augusztustól hazájában, az Egyesült Államok klubjaiban találkozhattak vele a rajongók, és hallgathatták meg a vadonatúj dalokat. Az énekes nagyon fontosnak tartja az ilyen kisebb közönség előtti fellépéseket is, mert úgy gondolja, a legjobb reklám az, amikor az emberek maguk mesélik el barátaiknak és ismerőseiknek, hogy mennyire tetszett nekik a show. Az új albumot meghallgatva biztosan állíthatjuk, hogy a "FutureSex/LoveSounds" is ehhez hasonló remek "reklámot" fog kapni.


LETÖLTÉS: JUSTIN TIMBERLAKE-SAJTÓFOTÓK

Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!


© 2006 SONY BMG Music Hungary | Justin Timberlake weboldal | Leiratkozás a hírlevélről
További információ: agota.toth@sonybmgmusic.com | 06 1 316 0 316

powered by lightmedia | info@lightmedia.hu | www.lightmedia.hu