TÖLTSD LE & NÉZD MEG!

DUAL PLAYERS

THE HUNGARIAN MEGAMIX DJ'S

mp3 Promo mix letöltése >>
Promo video megtekintése >>

Kedves rádiósok!

A DUAL PLAYERS formációt két fiatal lemezlovas alkotja, DJ KissZol és DJ Membrane, akik több év zenélés után úgy döntöttek, "újítanak" a magyar diszkózáson, és holland mintára 30 perces megamixet (30 perc - 20 track) építettek be szettjeikbe. Mindez máris garantálja a pörgős hangulatot és óriási lendületet bármilyen bulin.

Referenciáik között szerepel: B7, KAMÉLEON, SYMBOL, RÁDAY KLUB, BAROKKO, MEDITERRÁN, LIVING ROOM, BELAGIO és még sok más vidéki és fővárosi szórakozóhely. 2007-ben Membrane egy miskolci DJ-versenyen 3. helyezést ért el, stílusában (house) pedig első lett. 2007-ben KissZol a MusicTeam DJ kerestetiken 70 résztvevőből 2. lett, a 2008-as Hangfoglaláson a Zaj & Reloop Spin versenyen pedig 3. helyezett lett.

DUAL PLAYERS-ként debütáló bulijuk 2009 júniusában Cecén, az Energy Dancehallban volt PEAT JR. előtt és után. Azóta felléptek már DJ Bruckmannal és DJ Juniorral is.

A DUAL PLAYERS az ország bármely szórakozóhelyén vállal fellépéseket, valamint heti rendszerességgel mix- és rádióműsor-készítést.

További info: www.myspace.com/dualplayers

Kapcsolat & booking:
e-mail: dualplayers@freemail.hu | tel.: 06 30 343 6160 | MSN: koveradi@hotmail.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia | www.lightmedia.hu