LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

A JoshMusic Records
tavaszi kiadványai

JOSH ÉS JUTTA - Az élet mint homokszem
(radio mix) mp3 letöltése | wav letöltése

Josh és Jutta várva várt új maxija az idei tavasz frissességével örvendeztet meg mindenkit! A nagy sikerű "Bábu vagy" című dal után "Az élet mint homokszem" című kislemezzel jelentkezik a duó.

Ez a dal igazi gyöngyszeme a tavaszi kiadványoknak: dinamikus, lendületes, mégis szövegében mély mondanivalót rejt. Igazi rádiós és klubkedvenccé válhat a dal, hiszen a kislemezre készített remixek - a 2009-es trendet követve - jól ötvözik a mai modern pop zenét a ’80-as, ’90-es évek retro hangzásával, amely most az egész világon a slágerlisták élére repített számos előadót.

Ehhez párosul Josh és Jutta egyedi előadásmódja, ami még nagyobb garancia a sikerre. A dalhoz természetesen párosul klip is, amit már leforgattak, jelenleg az utómunka fázisában érlelődik. Eközben természetesen az új album is lassan kezd összeállni, miközben a fiatalok megállás nélkül járják az országot, hiszen rengeteg felkérésnek tesznek eleget hétről hétre.

Szerző: Szarvas József (Josh)
Kiadó: mTon
(A dal a Magneoton szíves hozzájárulásával tölthető le.)

FUNDAMENTAL 5 feat. MONIKA HOFFMANN - Take My Flight
(Roland Ironn radio edit) mp3 letöltése

A Fundametal 5 egy magyar producerpárost takar, akik gondoltak egy merészet, elkészítettek pár angol nyelvű dalt, és megpróbálkoztak külföldön, dalaikkal, remixeikkel. Nem is kellet sokáig várniuk, mivel "Take My Flight" című dalukra több országban is felfigyeltek, és egy nemzetközi kiadó lemezszerződést ajánlott nekik, így idén április elején 20 országban egy időben látott napvilágot a kislemez.

Remixek tekintetében a lemezkiadó házon belül Ausztráliától Amerikáig a világ minden részéről felkért DJ-ket akik örömmel mixelték saját stílusban a dalt. Ennek eredményeként rengeteg országban a rádiók és a klubok egy időben kezdték el játszani, és most Magyarországon is bemutatásra kerül. A magyarországi jogokat a JMR (JoshMusic Records) képviseli, ezzel is erősíteve a dalt a hazai piacon.

Most letöltheted a dal egy feltörekvő hazai producer, Roland Ironn által készített radio remixét!

Szerző: Akos Tomena, József Szarvas, Monika Hoffmann
Magyarországi kiadó: JMR

ZOLTÁN ERIKA vs. JOSH ÉS JUTTA - Régi és új
(radio mix) mp3 letöltése | wav letöltése

Szerző: Szarvas József (Josh)
Kiadó: mTon
(A dal a Magneoton szíves hozzájárulásával tölthető le.)

LIQUID LINE - When The Night Ends
(radio edit) mp3 letöltése | wav letöltése

Szerző: Pázmány László
Kiadó: JMRRADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia | www.lightmedia.hu