NIKI BELUCCI FUTÓTŰZKÉNT TERJED A CÍMLAPOKON

Az őrülten szexi 23 éves DJ-lányért odavannak a hazai és külföldi férfimagazinok. A hazai FHM februári címlaplapján is Niki Belucci domborít, sőt a belső oldalakon egy pikáns interjút is olvashatunk róla nem kevésbé vadító képekkel...

A tíz év szertorna nem múlt el nyomtalanul testéről, bár nem sűrűn látogatja a konditermeket, de ez cseppet sem látszik rajta. Ez a februári megjelenés már nem is volt meglepő Nikinek, mert 2006 decemberében és most januárban a szingapúri, az ausztrál, a francia és a szlovén, márciusban pedig a bolgár FHM-ben is őt láthatjuk vagy olvashatjuk.

A magyar FHM-fotózásról készült képeket a www.niki.belucci.hu oldalon lehet megnézni a Fotók / Plakátok, címlapok alatt, a címlapfotózás legjobb pillanatai mozgóképen pedig a www.fhm.hu oldalon tekinthető meg.

Előnászút Thaiföldön

Niki Belucci vőlegényével, DJ Antonyóval a napokban érkezett vissza Thaiföldről. Ez egy ártatlan kis év eleji pihenőnek tűnik első látásra, ám többről van szó. Niki és Antonyo májusban összeházasodnak a legnagyobb turnék és partik közepette. Az esküvő után pár nappal Niki újabb kolumbiai turnéra indul, így a mézes hetekből csak mézes napok lesznek.

"Tavaly január óta nem pihentem, csak maximum 3-4 napra mentünk el Antival kettesben például Rómába vagy Horvátországba, és voltunk 4 napot Ibizán. Hétvégén és sokszor hétközben is dolgozunk, ő Budapesten, én meg járom a világot. Ezt a 12 napot, amit most együtt töltöttünk Thaiföldön, úgy tekintjük, mint egy előnászutat. Nagyon sokat pihentünk, napoztunk, csodálatos volt, és Anti annyira romantikus típus, hogy tényleg úgy éreztem, mintha már házasok lennénk" -áradozik Niki az utazásról.

Frankfurt után Zágráb

Hazánk büszkesége, a gyönyörű Niki Belucci az év eleji pihenés után a 2007-es évet Németország legnagyobb klubjában kezdte. Frankfurtban a King Kamehamehalában táncoltatta meg a német fiatalokat. Fantasztikus parti volt olyan teltházzal, hogy voltak sokan, akik be sem fértek a klubba. Niki egyre többet játszik Németországban, és a tavalyi év után nyugodtan mondhatjuk, hogy a szívébe zárta Őt a német klubközönség, de az ottani média is egyre jobb kritikákkal illeti, amit az is bizonyít, hogy egyre több újság és tévéinterjúja van ott.

Frankfurtból másnap reggel továbbindult Horvátország fővárosába, Zágrábba. Niki sosem játszott még Horvátországban, és a klub, aminek ezúttal a vendége volt, a The Best a főváros legnagyobb és a legnevesebb szórakozóhelye. A fellépést kéthónapos promóció előzte meg, rengeteg újság írt róla, és Niki két klipjét is játsszák a horvát zenetévében. A horvátok egyik legnézettebb televíziós műsora vasárnaponként a Nova TV, ami a sztárvilágról szól interjúkkal, klipekkel. Niki a vacsora előtt ennek a magazinműsornak adott interjút, majd egy tipikus horvát étteremben a helyi nevezetességeket kóstolta végig. A szexi DJ-hölgy félkettőkor kezdett, amikor már a plafonról is lógtak a fiatalok :) A frenetikusra sikeredett buliba itt bele lehet kukkantani: www.izvidnica.hr.

Kemény csajok

Niki Belucci és MC Ducky igazi kemény csajok. Niki a Sztárboxon bebizonyította, hogy igazán az, aztán az I.O.S.A. (Izraeli Katonai Akadémia Antiterrorista Kiképző Központjának Magyarországi Képviselete) testőrei között 2005-ben kipróbált mindent, ami egy igazi testőr feladatkörébe tartozik. Most MC Duckyt hívta magával egy igazi Utcai Harcos edzésre az I:O:S:A: színeiben.

Egy "laza" bemelegítéssel kezdődött a lányok edzése - nem kis feltűnést keltve a hétpróbás férfiak között. Aztán zsákolás, fekvőtámasz-sorozatok és haspréshegyek következtek, mielőtt kesztyűt húztak volna. MC Duckynak nem csak a mikrofonban nagy a szája: egy éve bokszedzésekre jár, így nem volt könnyű dolga Nikinek. Csattantak a csinos pofikon a kesztyűk rendesen. Az elején még nevetésbe fulladt a dolog, miután utolsó közös akciójuk a "le a téllel" akciójuk volt tavaly tavasszal, amikor fürdőruhában járták a várost, és tiltakoztak a mínuszok ellen.

Ám egy-két horog becsúszott, és egyre elvetemültebben csépelték egymást. Végül az edzőnek kellett leállítani a két bepöccent hölgyeményt. "Hiába vagyunk barátok, ha az ember kap egy jól irányzott ütést, elborulhat az agya. Én amúgy is, heves természet vagyok, mint az már a Kész átverés című műsorból ki is derült. Az I.O.S.A.-nak van túlélő tábora is. Régóta vágyom rá, hogy kipróbáljam magam, csak nincs időm rá. Nem az a 10 nap, ami maga a tábor időtartama, hanem amíg újra alkalmas lennék a munkára. Éjszaka kivernek az ágyból, és fekvőtámaszt kell nyomni, meg árokban kúszás teljes menetfelszerelésben, napokig nem hagynak aludni, és közben pszichésen is kikészítenek, üvöltenek az emberrel, amikor már alig él... Szóval azt hiszem, az még odébb van, bár nagyon izgalmasnak találom" - meséli Niki.


LETÖLTÉS: NIKI BELUCCI-SAJTÓFOTÓK

Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!


Niki Belucci menedzsment és műsorszervezés: Vadwirág Production
Rönky Fruzsina | fruzsina@belucci.hu | 06 70 315 38 84 | Leiratkozás a hírlevélről

powered by lightmedia | info@lightmedia.hu | www.lightmedia.hu