Lola3
Megjelent Lola várva várt harmadik nagylemeze!

A napokban kerül a boltok polcaira Lola harmadik stúdiólemeze. Hazánk legnépszerűbb énekesnője az elmúlt időszakban kicsit visszavonult, hogy elkészíthesse legújabb stúdió anyagát, melyben újra megmutathatja magát. Ez az album több mint az előzőek, hiszen ebben már sokkal aktívabban részvett, formálhatta, kifejezhette benne magát.

A lemez zenei producere Szabó Zé, kinek számos siker produkció fűződik nevéhez. A producer rengeteg zeneszerzővel, köztük neves külföldi alkotókkal dolgozott együtt, hogy egy új, merész, nőies, mindenben Lolához tökéletesen passzoló lemez készüljön el. A szövegek nagy részét az Anti Fitness Club frontembere, Molnár Tomi írta.

Már látható a magyar zenei csatornán az album első klipes dala, melynek címe "Ne szólj!". Látványos image klip készült a dalból. Egy óriási stúdióban forgattak, ahol 4 különböző díszletben készült el a kisfilm alapanyaga. A különböző hátterekhez természetesen négy különböző smink, haj, ruha dukált (köztük több igazán nőies és dögös szerelés is). Így Lola ezekben a jelenetekben megmutatja szépségét, báját és énektudását, és mellette nem mellékesen tánctudását is. A refrénnél Lola mellett feltűnik négy nagyon helyes táncos fiú is a videóban.

Lola - Ne szólj!
Hallgass bele a dalba! >>
Nézd meg az új klipet! >>

Lola3 lemezborító letöltése:
jpg | digipack pdf

Megújult a 'Lola3' weboldal:
www.lolamusic.hu


Lola klipben viselt ruhái között már nem csak kamaszos, "farmer-pólós" viseletek találhatóak meg, hanem igazán nőcis darabok is, sőt a klip végén Lola hosszú póthajjal, igazán extrém öltözékben is látható. A különleges színvilágú klip rendezője Herz Péter, Lola egyedi sminkjei pedig Horacsek Ági keze munkájának köszönhetőek. A friss video premierjére az elmúlt héten került sor a VIVA műsorán, amit a magyar zenecsatorna Lola hétvégéje koronázott meg, amelynek során sok-sok információt megtudhattunk Loláról és Lolától az új lemez és a "Ne szólj!" című új dal kapcsán.


LETÖLTÉS: LOLA3 - ÚJ SAJTÓFOTÓK

Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!


GALÉRIA: LETÖLTHETŐ FOTÓK A KLIPFORGATÁSRÓL


Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!LOLA hírlevél | Gold Record
Kiss Anikó | kiss.aniko@goldrecord.hu | 06 30 382 0480
Kreatív igazgató: László G. Gerzson | gerzson@goldrecord.hu
www.goldrecord.hu | www.lolamusic.hu | Leiratkozás a hírlevélről

powered by lightmedia | info@lightmedia.hu | www.lightmedia.hu