MESTER TAMÁS VIDEOKLIP CASTING
Fészek Művészklub, 2006. szeptember 24. 16:00

 

Mester Tamás új lemezével és koncertshowjával ismét visszaverekedte magát a hazai zenei élet élvonalába. Legutóbbi nagy sikerét az "Altass el" című dallal könyvelheti el, amely 20 hete az összesített országos rádiós játszási lista első 10 helyezettje között szerepel. Egyébként ez a dal is megtalálható az énekes nemrégiben megjelent "Pillanat" című albumán, amely a megjelenés hetében a 4. helyen nyitott a MAHASZ eladási listáján. A dalból készült Shane 54 remix nemcsak itthon, de az MTV World Chart Express műsorában is a legjobbak között szerepel.

...de az igazi Rock & Roll
még csak most kezdődik! :)

"Szeretlek valamiért" klipforgatás: 2006. október 1.
Szereplőválogatás: Fészek Művészklub (Bp. VII., Dob-Kertész sarok), 2006. szeptember 24. 16.00

Az új klipes dal egy igazi rocksláger, amelyben megtalálható mindaz az energia, amely Tamás új albumát és koncertprogramját jellemzi.

A siker nemcsak határainkon belül éri utol az énekest: egy igazán exkluzív hír vele kapcsolatban, hogy dalai elérhetők az iTunes legális zeneletöltő shopban. További érdekesség, hogy a "Pillanat" című aktuális Mester Tamás-nagylemez kapható 2400 amerikai lemezboltban, valamint online is megrendelhető a www.mestertamas.com weboldalon.

 

FIGYELEM! Karácsonyi meglepetés élő koncertshow Budapesten! Részletek a következő hírlevélben...


LETÖLTÉS: MESTER TAMÁS-SAJTÓFOTÓK

Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!


MESTER TAMÁS - menedzsment & koncertszervezés
Hamza Zoltán - 06-30-9639621 | www.mestertamas.com | Leiratkozás a hírlevélről

powered by lightmedia | info@lightmedia.hu | www.lightmedia.hu