A KEREKES BAND A TOP 10-BEN!
A Kerekes Bandet a 10 legjobb világzenei zenekar közé választották Angliában a Songlines nevű világzenei lap szavazásán. Csaknem 1500 szavazó 70 országból szavazott. A neves magazin már 2006-ban írt a Kerekes Bandről, akkor "Pimasz" című lemeze kapcsán kiáltották ki őket az egyik legjobbnak.

PROFI KLIP AZ "ETHNO FUNK"-HOZ
Elkészült a Kerekes Band első professzionális videoklipje "Ethno Funk" címmel, amely már látható a magyar Music Television műsorán! A klipet az Aenima Stúdió készítette, akik az első magyar, egészestés 3D-Animációs mozifilmet, az Egon és Döncit is készítették.

PLATINALEMEZ LETT A "PIMASZ"!
A Kerekes Band nemzetközileg is elismert albuma, a 2006-ban napvilágot látott "Pimasz" a napokban elérte hazánkban a platinalemez státuszhoz világzenei kategóriában szükséges eladott példányszámot! A 2007 nyarán aranylemezzé vált korong azóta is igen népszerű a zenekar rajongói és koncertlátogatói körében, nem csoda tehát, mostanára egy újabb zenei elismerést, a platinát is magáénak tudhatja a "Pimasz".

"ETHNO FUNK" IN THE MIX
Az "Ethno Funk" című nótából a közelmúltban remix is készült, melyet a Tits & Clits gárdája készített. A budapesti duó nevéhez már több hazai remix és külföldi megjelenés is kapcsolható a house és electro szcénában. Így a klip képi világában megjelenő electrós vonalat egy remixszel is megerősítették a srácok. Ezt és a további Kerekes Band remixeket meghallgathatod a zenekar "MySpace remix" oldalán.

A PRESIDANCE-NEK IS ZENÉL A KEREKES
Az együttes zenéjére épül a Presidance Company Hungarythm című 2*50 perces táncshow-ja, mely a tánc, a zene és a cirkusz elemeit felhasználva invitálja nézőit előadásaira.


LETÖLTÉS: KEREKES BAND SAJTÓFOTÓK ÉS LEMEZBORÍTÓ

Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!


Kontakt: zsombor@kerekesband.hu | 06 20 925 33 76 | www.kerekesband.hu

powered by lightmedia | Leiratkozás a hírlevélről