BARBEE, AZ ÚJ TINISZTÁRJELÖLT BEMUTATKOZIK!
A hölgy már most tarol a tinédzser közönség körében!

Nem mindennapi időpontban, augusztus 28-án éjfélkor mutatja be az új tinisztár, Barbee debütáló klipjét a VIVA TV! A hazai zenei élet új üdvöskéjének "Ébressz fel" című bemutatkozó videója - történetének köszönhetően - egy kisfilmnek is beillene, így nagy valószínűséggel tarolni fog a tinédzser közönség körében.

Egyedi ötletekkel tarkított, groteszk humor igényes kivitelezésben, ami Barbee bemutatkozó klipjének és dalának fő jellemzői lehetnek, és egy igazi színfolt a hazai könnyűzenében. A videót a tinisztár arcjátéka és alakítása teszi még hitelesebbé - a hölgy elmondása szerint a forgatás során nagyon is beleélte magát szerepébe. Ezek eredményeképp a mű már most méltán pályázhat a klip az év videója címre.

Az "Ébressz fel" címmel megjelent dal zeneszerzője Barbee zenei producere, Rakonczai Viktor, a szöveget pedig Major Eszter írta. A kisfilm rendezője - akinek munkáit a közönség már jól ismerheti - Indián volt. Maszkmesterek, testfestők munkái, külön erre az alkalomra készített ruhák, díszletek, táncosok, koreográfiák és sok szereplő teszi látványossá a videót. A forgatás helyszénéül a túrai Schossberger kastély adott otthont, ami ideális volt egy ilyen jellegű klip elkészítéséhez. A félelmetesnek tűnő kastélyban egyébként nem elképzelhetetlen, hogy valakinek a szelleme kísért valóban, hiszen néha fura dolgok történtek a forgatás során...

Hallgass bele az "Ébressz fel" című dalba! >>

A klip előzetese itt megtekinthető >>

KLIPPREMIER: JÚLIUS 28-ÁN, ÉJFÉLKOR A VIVA TV MŰSORÁN!

Barbee debütáló videoklipje két nyelven készült el, s a tervek szerint Lengyelországban is bemutatják!

A tinisztárt négy hónappal ezelőtt fedezte fel jelenlegi producere, Bognár Tibor az interneten egy videomegosztó oldalon. Az elmúlt idők leforgása alatt Barbee és csapata igen nagy munkát végzett, aminek az eredménye abszolút megérte a fáradozást. Az aktuális single-t követően a tinicsillag első nagylemezének megjelenése 2008 telére várható!

A Barbee produkció résztvevői:
Zenei producer: Rakonczai Viktor
Producer: Stiedl Gusztáv, Bognár Tibor
Produkciós manager: Bognár Tibor
Styling: Cat Rat Veres Nikolett, Korpics Tibor
Fotó: Róza Gábor, Kasza Tibor
Kliprendező: Indián
Gyártásvezető: Pánya Tibor
Operatőr: Szőke János
Dalszöveg: Major Eszter
Zeneszerzők: Rakonczai Viktor, Kovacsics Ádám (Unique), Tóth Tibor (Hooligans), Nagy Roland


BARBEE 18 ÉVES LETT!

Az elmúlt hetekben ünnepelte 18 éves szülinapját Barbee. Nagykorú lett tehát az ifjú énekesnő, és talán a legszebb ajándék számára első maxilemeze és fantasztikus bemutatkozó videoklipje volt. Barbee szülinapját szűk baráti körben ünnepelte a Groovehouse zenekar klubkoncertjén, akik a tiszteletére eljátszották a "Boldog születésnapot" című dalt Barbee legnagyobb meglepetésére!


DIVATSULI BARBEE-VAL!

A zenei pálya mellett Barbee-t egy számítógépes játék arcaként is láthatjuk szeptembertől. A Divatsuli címmel a boltok polcaira kerülő "szórakoztató terméket" a tinisztár maga szinkronizálta, és bónuszként "Ébressz fel" című klipjét is megtalálhatjuk a menüpontok között!

Élj át egy felejthetetlen kalandot a Divatsuli játékkal! Bújj Carole - egy rendkívül csinos, ügyes és kreatív 17 éves lány - bőrébe, aki épp bekerült New York leghíresebb Divat Akadémiájára! Építsd a karriered és hódítsd meg a divat és a kifutók világát! Feladatod a divattervező diploma megszerzése. A szigorú tanárok felügyelete mellett részt vehetsz különböző tanfolyamokon.

Megmutathatod tehetséged a divattervezés, a fodrászat, a smink, ékszertervezés vagy épp a fotózás területén! Segítségedre lesz erre a remek magyar szinkron, ami Barbee-nak köszönhetően igen egyedire sikerült. Próbáld ki a Divatsulit Te is!


Barbee rajongói on-line is aktívak!
A tinik új kedvencének már számos rajongói oldala van, gyorsan terjed a Barbee-őrület az interneten - ezek közül a legjobbakat megmutatjuk:
barbee-source.gportal.hu
barbee-online.gportal.hu
barbeeworld.gportal.hu

Barbee hivatalos weboldala hamarosan várja látogatóit:
www.barbee.hu

Barbee blog a Storyonline-on:
barbee.blog.storyonline.hu

Kapcsolódó linkek:
www.schubertmusic.com
www.catrat.hu
www.turainvest.hu
www.cdprojekt.hu
www.bravogirl.hu
www.eclectick.hu


LETÖLTÉS: FOTÓK BARBEE ELSŐ KLIPFORGATÁSÁRÓL


Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!


Produkciós manager: Bognár Tibor | tibi.bognar@gmail.com | 06 209 237 480

powered by lightmedia | info@lightmedia.hu | www.lightmedia.hu | Leiratkozás a hírlevélről