SZŰCS JUDITH ÚJRA ELVARÁZSOL!

Pontosan 30 éve örök sláger Szűcs Judith "Táncolj még" című dala. A magyar diszkókirálynő épp 10 éve forgatott klipet utoljára. E két jubileum épp elég apropó volt
ahhoz, hogy az énekesnő visszatérjen egy vadonatúj
dallal, új hangzással, új sikerek reményében!
Szűcs Judith "Elvarázsoltál" című újdonsága már
megjelent, s garantáltan elvarázsol mindenkit!

A jelen: a nagy visszatérés
Az énekesnő a napokban forgatta le legújabb klipjét, melyhez az "Elvarázsoltál" című dalt Rakonczai Viktor írta, a szövegért pedig
Valla Attila felelt. A videót egy budapesti szórakozóhelyen, a Bamboo Music Clubban forgatták, a klip rendezője Lóth Balázs volt.

Az igazán fiatalosra sikerült "Elvarázsoltál" érdekessége, hogy három nyelven készült el, ráadásul mind a magyar,az angol és az orosz verzióhoz forgattak klipet is, tehát nemcsak zenében, hanem képben is háromnyelvű sláger született. A videóban feltűnik Judith lánya, Timi is, aki végig segítette édesanyját a klip előkészületeiben, segédkezett neki a ruhák és kiegészítők kiválasztásában is.

Elvarázsoltál magyar rádió verzióElvarázsoltál angol verzióElvarázsoltál orosz verzióElvarázsoltál klip

GALÉRIA: KÉPEK A KLIPFORGATÁSRÓL (fotók: Schumy Csaba | dfp.hu)

A múlt sikerei
Szűcs Judith 1972-ben táncdalénekesi kategóriában nyerte meg a "Szólj már, vagy kiabálj" című dallal a Ki mit tudot. Karrierje innen indult rengeteg fellépéssel, tévészerepléssel... Turné turnét követett olyan partnerekkel, mint Máté Péter, Szécsi Pál, Cserháti Zsuzsa.

A '70-es évek közepétől nemcsak hazánkban, hanem külföldön is egyre népszerűbb lett. 1977-ben a Metronóm fesztiválon a harmadik díjat hozta el a "Táncolj még" című dalával. A fesztivál sikere után megjelent első nagylemeze is, s ezt a külföldi turnék sora követte. A magyar diszkókirálynő címet a nyolcvanas években előadott dalai miatt kapta. 1979 és 1982 között Az év énekesnője díját, 1979-ben a cowani fesztivál legjobb női előadó díját, 1983-ban a neewollahi (USA) fesztivál I. díját, és nagydíját nyerte el.

2002. november 10-én volt pályafutása 30 évfordulójának jubileumi koncertje a Budapesti Vígadóban. Az 1977-es Metronóm után Ausztriában, az akkori NDK-ban, és a Szovjetunióban olyannyira népszerű volt, hogy években mérhető a turnék időtartama: Ám sikeres volt Írországban, Japánban, Kubában és az USA-ban is, ahol szintén sorra nyerte a díjakat. Itthon négyszer volt Az év énekesnője. Szűcs Judith pályafutása azóta is töretlen, mindig tudott stílust váltani, és megtalálta azokat a szerzőket, vagy a szerzők őt, akikkel még további 18 nagylemezt készített.

2007 és a jövő
A folytatás pedig 2007-ben következett, amikor is "Elvarázsoltál" címmel új dallal és klippel jelentkezett az énekesnő. Az abszolút slágergyanús felvételnek köszönhetően pedig minden esély megvan arra, hogy a régi nagy sikerek ismét visszatérjenek, s Szűcs Judith immár sokadik alkalommal ismét elfoglalja méltó helyét a popzene aktuális szereplői között.


LETÖLTÉS: SZŰCS JUDITH-SAJTÓFOTÓK


Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!


SZŰCS JUDITH hírlevél | Gold Record | www.goldrecord.hu
kiss.aniko@goldrecord.hu | 06-30-3-820-480 | Leiratkozás a hírlevélről

powered by lightmedia | info@lightmedia.hu | www.lightmedia.hu